Recensioner

Rated 4 out of 5 stars. Based on 76 Reviews

Fungerar perfekt mot hästmyror by Lena on 06/03/2014

Snabb leverans ! ( stort tack) och produkten håller allt den lovade. Hästmyror verkligen skyr oljan. Och vi tycker den doftar fräscht

Jättefin by Majvor on 07/26/2013

Jättefin. tack.

Tack! by Anna on 07/26/2013

Jag älskar den. Tack

Verkligen jättefin. by Matilda on 07/26/2013

Verkligen jättefin. Ångrar att jaginte köpte fler.

Söt by Moa on 07/26/2013

Den är skitsöt. Jag använder min när jag reser

Fantastiskt! by Gunnar on 07/26/2013

Fantastiska produkter, jag kommer att återkomma!!!

Tack! by Tina on 07/26/2013

Tack för att ni finns, och tack för all hjälp

Underbar! by Kalle on 07/24/2013

Fin färg och form!

Invasion! by Elise on 05/24/2013

Vi hade en invasion men dom tycks verkligen avsky rödcedern, de sprang genast åt andra hållet bort från träbitarna. Efter lite taktisk placering så var vi fria. Snabb leverans och väldigt positivt överraskad över hur effektiv produkten faktiskt visade sig vara för oss!

Jättebra by Sara on 05/19/2013

Jättebra.

Tack så mycket! by Marlena on 05/03/2013

Bra och snabb leverans! Tack så mycket :)

Riktigt bra! by CM on 02/11/2013

Riktigt bra! Rekommenderas! Klart bättre än andra jag provat.

Super! by Therese on 01/21/2013

Fick den här flaskan i födelsedagspresent för ett antal år sedan, och den tog slut i november 2012. Älskar röd ceder olja, och när jag får råd så ska jag köpa en ny flaska!

Bra service by Ulrika on 01/14/2013

Hej, Tack för snabbt svar och fin service! :) Mvh Ulrika

Fantastiskt by Gunnar on 10/18/2012

Fantastiska produkter, jag kommer att återkomma!!!

Tack för supersnabb leverans by Carina on 10/16/2012

Tack för supersnabb leverans.....nu ska jag prova de väldoftande hjärtanen blan min Satinangora ull & det jag spunnit.Med stort hopp om att detta fungerar bra. Så Tack sålänge ^.^ // Carina

Tack tack! by Carina on 10/16/2012

Tack för super snabb leverans av Bollarna jag beställt. Ska använda dem där jag förvarar min Satinangora ull & det jag spunnit ^.^ Hoppas nu detta hjälper till att hålla dom borta;0) Vore ju perfekt....så nu ska jag testa;0) Tack så länge // Carina

Nöjd by Ghada on 10/10/2012

Jag är mycket nöjd. Jag älskar era produkter. Enti en enda bett .fungerar jättebra även från första dag man kan sova skönt hela natten. Tack för snabb leverans. Jag rekommenderar den till alla och kommer att handla mer produkter hos er.

Fungerar otroligt bra! by Lina Salomonsson on 09/25/2012

Fungerar fantastiskt, alla försvann. Jag droppade och drog längs lister och rör med en bomulstuss. Det luktar gott också av cederträ. Jag köpte tidigare en rödcederspray, köpte denna nu då den kan användas som refill./Anne

Jättebra produkter! by Eivor on 09/12/2012

Tack för jättebra produkter och service, nu kan jag äntligen slappna av!!!

Dessa hjärtan! by Anna on 08/18/2012

Älskar dessa hjärtan + bollarna har varit till en otrolig hjälp. Rekommendera dessa + oljan vilket jag brukar spruta på en gång om året då jag samtidigt rensar ur byrån

Da shit by Ismail ishmohalla on 08/14/2012

Rödceder is da shit!

sprayflaskan by Erika on 08/14/2012

sprayflaskan

Snabb leverans by Anders on 06/25/2012

Snabb leverans och utmärkta fällor som bara på några dagar fångat in många . Klart köpvärd om man vill få bukt på dem.

Fungerar by Niina on 05/28/2012

Fungerar utmärkt! Har på två veckor fått fast 54 st. ja 54 stycken! Ska garanterat köpa flera så jag kan få kontroll över mitt eget hem igen. Dom tycks ha följt med när jag använde en garderob i England för mina stickade tröjor.

Tackar! by Mats Renerius on 04/14/2012

 

Tack! by Veronica on 03/25/2012

Det har inte ens gått en vecka och våra fällor "fångar" in hanar på löpande band. Skönt att dom fastnar!! (fy fan va äckligt att vi har såna!) Ska snart spraya med spryen också. TACK för att jag äntligen hitta eran sida! och för att det verkligen funkar. Så alla ni som vill bevisa för eran partner som inte tror er att ni har såna hemma. Köp fällor och han/hon får ser svart på vitt! Tack igen <3

Fantastiskt by Mattias on 01/19/2012

Fantastisk Produkt, jag älskar den!!!

Nöjd by Petra on 12/28/2011

Jätte snabb leverans trots jul och mellandagar. Köpte spray och trä. Sprayade på olika ställen vid listerna igår kväll och trä i organzapåsar. I morse hade Riktigt nöjd.

Tackar! by Ida on 10/02/2011

Tusen tack för jättebra produkter!

Fråga by Ida Tallhed on 09/16/2011

en fråga: Kan man spraya rödceder på exempelvis en soffa eller en säng? Vi väntar på att få hit antisimex för en sanering + att vi tvättat alla kläder och allt sånt för vi har fått pälsängrar. Vi bor i en gammal lägenhet från 20-talet och det är tydligen vanligt med pälsängrar som återkommande gäster i sånna lägenheter. Nu tänkte jag att vi måste ju på nåt rimligt sätt "sanera" sängen och soffan och undrar därför om man kan spraya rödceder på? Eller blir det fula fläckar då? typ fettfläckar!!???

Nöjd kund by Micke on 08/08/2011

Är mycket nöjd med mina varor Ha en trevlig dag! Mvh, Micke

Vilken service! by Therese on 08/03/2011

Super service, tack för all hjälp.

Bra!!! by Mark on 06/29/2011

Dom tar allt, JÄKLIGT BRA!!!!

Fulla direkt! by Ingemar on 05/23/2011

Jag han inte ens lägga ut dem så var de fulla näst dag. Tack, vi har i flera år haft problem, men nu skall det bli ordning på det också.

Tack för supersnabb leverans by Caroline on 02/07/2011

Tack för snabb leverns och bra service!! :) Mvh Caroline

För tidigt än by Jenny on 01/30/2011

Vet dock inte om medlet hjälpt ännu för jag har precis använt det.

Tack! by Tomas on 01/27/2011

Vi har fångar mycket med hjälp av domhär, Tack

Tack! by Tina on 01/24/2011

Tack för att ni finns, och tack för all hjälp

Fort! by Jonathan Palm on 09/01/2010

Snacka om att det går undan, stort tack för all hjälp när jag ringde in, era produkter fungerar över förväntan. MVH: Jonathan Palm

Än så länge by Jessica on 08/27/2010

Luktar ganska mycket, och dom kryper fram -men de är mindre i antal.. Hoppas att de försvinner helt snart.

Bra känsla! by Sam on 07/30/2010

Det har gått endast en dag sedan jag använde rödecederolja och trähjärtan - och för första gången på tre veckor så möts jag inte av ett gäng i köket och hallen när jag går upp på morgonen. Jag har en mycket bra känsla över det här!

Tack!!! by niklas on 07/27/2010

Tack för fantastiska produkter!!!

Super by DHFDH on 07/16/2010

Välinvesterade pengar, jag är jättenöjd

Supernöjd by Jessica Johansson on 06/28/2010

Är supernöjd med denna fälla! Fångade inga i klädkammaren som tur var men tyvärr ute i sovrummet och hallen. Men snart hoppas jag att det kommer att vara utdöda hemma hos mig =)

POSITIVT by Leif Esselin on 05/04/2010

Fällan fungerar perfekt har fått 15 st i på två veckor och det är hanar. Så produktionen är starkt nedsatt . POSITIVT.

Perfekt som resväska! by Mikael on 01/07/2010

Fungerar riktigt bra som resväska. Perfekt att ta med sig skidkläder och andra kläder som är skrymmande i.

Bästa medlet by Gunnar on 09/11/2009

Vilken underbar medel, jag köpte den mot mina annat, men blev positivt överaskad när även dom försvann. Tack. jag kommer att handla mera ceder trä av er igen.

Komplettera med olja! by Maud on 08/29/2009

Dessa kulor fungerade suveränt. Stort tack för hjälpen när jag ville komplettera min röd ceder olja.

Rekommenderas starkt! by Johan on 08/27/2009

Vilken smart förvaring för garderob. Rekommenderas starkt!

Katten myser by Henrik on 08/11/2009

Det här var en bra grej, jag hade aldrig hört om röd ceder förut mina problem är borta, katten har inte klagat. Men jag ångrar att jag inte köpte sprayen bara.

Otroligt! by Mimmi on 08/11/2009

Jag fick plats med otroligt mycket i den här, tack.

Parfym allergiker by Kristina on 08/03/2009

Jag e parfym allergiker och var possitivt överaskad till effekten av röd ceder träet. Mina jackor har slutat lukta instängt och i morse påpekade en kollega att jag luktar gott :) Tack

Stor hjälp! by Majvor on 07/25/2009

Ja, dessa röd ceder produkter har verkligen hjälpt oss oerhört. Vi är mycket tacksama. Vi koommer även att återkomma för att handla mera olja

Jättebra by Martin on 07/23/2009

Jättebra grej/ tack

Perfekt! by Tommy on 06/18/2009

Den här var perfekt till vår stuga där vi inte har någon ström. Vi har redan beställt fler. Tack!!!

Utmärkta! by Gösta on 06/14/2009

Dessa var verkligen utmärkta, jag ska köpa mer av oljan nästa gång jag beställer. Jag vill även passa på att tacka för rekommendationen och den goda service jag fått.

Tack! by helena on 05/13/2009

Tack, verkligen praktiska att ha i köksskåpen / helena

problem löst by Ann on 04/25/2009

Mitt problem är borta. Tack!!! Denna olja rekommenderas starkt om du har problem ps.tv4 tanterna på rent hus borde säga som det är rödceder olja istället för eterisk olja. Det hade besparat mig en jäkla massa letande ds.

Rekommenderas. by Gunnar Andersson on 04/09/2009

Den här dosan har fungerat så bra för mig, jag har beställt mer av den, fångade verkligen mycket . Rekommenderas!!!

Snabbt som attan! by Martin on 04/09/2009

Jag har inte ens hunnit betala in fakturan och pälsänglarna är redan borta. Jag saknar dem nästan, men bara nästan :P

Tips! by Emma on 03/08/2009

Tips, häng dem på krockar där du har saker som hänger du är rädd om. Jag hängde dem på krokarna bakom mina skärp. Jag har inte fått fler skärp uppätna. peppar peppar.

Tackar! by Annika Persson on 02/09/2009

Stort tack för all hjälp och de fina organzapåsarna, de passar jättefint med hjärtan. Jag ser då inte de små längre. Hoppas det håller i sig. MVH: Annika Persson

Super service! by Lisa on 02/01/2009

Jag tyckte att den här rödceder plattan var mycket mer praktisk att hänga än rödceder galjen, man slipper vara rädd om galjen, eftersom man använder den ofta. Tack för SUPER SERVICE! / L

Snabb leverans by Johan on 02/01/2009

Jag tyckte att rödceder bollarna var finare än rödceder hjärtan, men de lucktade båda jättegott. Tack för den snabba leveransen.

Grymt! by Jonas on 12/30/2008

Jag använde bara rödcederoljan först, nu när jag beställde igen köptee jag även rödcederträ. Det har verkligen gett mycket bättre effekt att kombinera. Tack för en bra hemsida.

Tack! by M on 12/22/2008

Tck för snabb leverans

Praktiskt på galjor by Majvor on 12/22/2008

DE var praktiska på galjorna. tack för all hjälp

Hjärtan är finare? by Patric on 12/12/2008

JAg tyckte att hjärtan var finare. Trodde det skulle vara tvärtom. Tack för den snabba leveransen iallafall /p

Tack by Mona on 12/10/2008

Tack för en bra påsar, min son har önskat sit egna till nya studentlyan i julklapp.

Jättebra by Solan on 11/26/2008

Funkar jättebra, jag har plöttsligt fått undan alla "off season" jackor. Hoppas att den håller vad den lovar och pälsänglarna inte tar sig in. / Solan

Rekommenderas. by Eva Ungerfält on 11/11/2008

Har köpt mottlockfällan från er. Den fungerar utmärkt. Har fått månag att fastna. Rekommenderas.

Superbra! by Ingrid on 10/26/2008

Jag hade ingen aning om hur mycket luft gäst täcken och kuddar innehöll förut... Jag tycker att den blir effektivast att använda med hjälp av damsugare.

Funkar fint! by Jörgen on 10/13/2008

Funkar finfint, jag la ut det i köksskåpet, no more myror :) Dränker dom i olja ibland iallafall, om de skulle bli hungrig påmin mat

Sötta små by joanna on 09/09/2008

skitsötta hjärtan som jag har i byrån. Tack

Spill by Britta on 09/05/2008

Jag spillde ut en flaska av misstag i hallen, det har gått tre veckor och jag har inte sett till nån, fortfarande efter tre veckor. Nu ska jag definitivt dutta lite på rödcederträet jag köpte med. Funkar finfint.

Swedish-Red is ranked 4 out of 5. Based on 76 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing